Post by suicomleutertea on Mar 5, 2022 8:41:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών κλειδιών ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Απολάμβανα το παιχνίδι ολόκληρο το πρώτο φορτηγό και όταν άνοιξα το δεύτερο ξαφνικά χρειάζεται πολύτιμους λίθους για να αναβαθμίσει τα πάντα. Άλλη μια αρπαγή χρημάτων. Σαν να μην φτάνουν οι διαφημίσεις. Κρίμα.
Τέλειο!
Τώρα γεμάτο διαφημίσεις. Τώρα υπάρχουν διαφημίσεις μεταξύ όλων των επιπέδων, συχνά κατά το άνοιγμα και μάλιστα προστίθεται μια αντιπαθητική οθόνη βίντεο που αναπαράγει διαφημίσεις στο παρασκήνιο ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του παιχνιδιού.
Από την τελευταία κριτική δεν μπορώ να το ανοίξω παρά μόνο αν συνδεθώ στο wifi. αυτό δεν είναι ωραίο. Μένω κάπου που δεν μπορούμε καν να πάρουμε wifi. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για περίπου 2 μήνες συνεχόμενα. και τώρα ξαφνικά είπε ότι χρειάζομαι καλύτερους πόρους για να συνδεθώ (μαζί με ένα σήμα wifi!)
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual whjj
Υπέροχο παιχνίδι, ωστόσο, όταν πάω να μαζέψω τα πετράδια μου από το λεωφορείο του πάρτι, πολλές φορές δεν μου δίνει τα πετράδια μου... πολύ απογοητευτικό όταν περιμένεις 4 ώρες για να τα μαζέψεις μόνο για να αγοράσεις υλικά για να προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις το επίπεδο.
Το απολαμβάνω, αλλά γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύτιμους λίθους για να αναβαθμίσετε τα πράγματα; Μπορείτε να ανεβάσετε τα πάντα και να μην περάσετε επίπεδο. Επίσης, αν ολοκληρώσετε και τα 40 επίπεδα με όλα τα χρυσά αστέρια, δεν έχετε τίποτα για αυτό. Οι πολύτιμοι λίθοι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για το ξεκλείδωμα νέων περιοχών και ειδικών συσκευών. Επίσης, το U θα πρέπει να μπορεί να πατήσει το τελικό προϊόν και να πηγαίνει στο άτομο και όχι να το σύρει. Καθώς δεν λειτουργεί πάντα.
Το παιχνίδι ξεκινά με διασκέδαση. Αλλά καθώς προχωράτε, το παιχνίδι κάνει αυτό που θέλει. Αναβάθμισα όλα τα υλικά και τις συσκευές στο κατάστημα με βάφλες και ακόμα δεν μπορώ να φτιάξω αρκετά για να περάσω το επίπεδο. Εξακολουθώ να βγάζω ακριβώς το ίδιο ποσό πριν από τις αναβαθμίσεις, οπότε δεν έχει νόημα. Επίσης, όταν παρακολουθείτε την προσθήκη για δωρεάν πολύτιμους λίθους, δεν θα σας επιτρέψει να τα συλλέξετε. Λέει ότι το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται.
φοβερός. Μου αρέσει το πόσα επίπεδα έχει. είναι σίγουρα ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι, απλά θέλω να φτάσω στην επόμενη πόλη!!!!!
Το πρώτο μέρος (οδός ζυμαρικών) είναι πολύ διασκεδαστικό, ωστόσο μετά από αυτό, το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί αρκετά, καθώς πρέπει να έχετε έναν γελοίο αριθμό πολύτιμων λίθων για αναβαθμίσεις, οπότε σίγουρα θα πρέπει να αγοράσετε πετράδια αν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε. Το πάρτι λεωφορείου σας δίνει 2 πετράδια και μετά πρέπει να περιμένετε 2 ώρες για να το στείλετε ξανά. Απλά μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των πολύτιμων λίθων που απαιτούνται για αναβαθμίσεις, αν ήταν λίγο πιο δίκαιοι με το κόστος για τις αναβαθμίσεις, τότε θα ήταν ένα παιχνίδι 4 αστέρων.
Τελειο
Η λειτουργία Daily Quest λέει συνεχώς "Σύντομα" Είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα ή όχι; Οι παραπάνω σημειώσεις υποδηλώνουν ότι είναι διαθέσιμο. Δεν εμφανίζεται πλέον το ακόλουθο πρόβλημα: Συνεχίστε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος "Ο σεφ του φορτηγού τροφίμων πρέπει να φορτώσει πόρους για να συνεχίσει". Μόλις άρχισα να λαμβάνω αυτό το μήνυμα σφάλματος και δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή. Πραγματικά απογοητευτικό. Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι πριν συμβεί αυτό. Έστειλε ένα email στην υποστήριξη.
Ακόμα ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να ξεπεράσετε το πρώτο κεφάλαιο...αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχουν τρόποι να κερδίσετε αξιοπρεπή ποσότητα πολύτιμων λίθων (1 στολίδι για την ολοκλήρωση μιας αποστολής, και λαμβάνετε μόνο 3 αποστολές την ημέρα και η τελευταία δεν δίνει ένα στολίδι αλλά κέρματα!). Κάθε πράγμα απαιτεί 7-10 πετράδια για αναβάθμιση και είναι σχεδόν αδύνατο να παίξετε χωρίς αναβάθμιση. Στεναγμός.
Έχει ένα εξαιρετικό επίπεδο φύλαξης πύλης. Πύλες απαραίτητες αναβαθμίσεις πίσω από πολύτιμους λίθους, κάτι που είναι κακός σχεδιασμός. Αρνείται να με αφήσει να χρησιμοποιήσω το λεωφορείο για πάρτι ή την πρόκληση για το καρναβάλι, παρόλο που είμαι στο διαδίκτυο και μπορώ ακόμα να παρακολουθώ διαφημίσεις στο παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ το gameplay, αλλά ορισμένα κακά σχεδιαστικά στοιχεία παρασύρουν το σκορ προς τα κάτω και είναι πραγματική απογοήτευση που οι προγραμματιστές επέλεξαν ένα μονοπάτι που αποδεδειγμένα εξοργίζει τους παίκτες.
Βαρετό
Τα στοιχεία ελέγχου είναι πολύ ακριβή - πρέπει να έχετε το αντικείμενο -ακριβώς- στο σωστό σημείο πριν το ρίξετε (π.χ. όχι μόνο πάνω από τον πελάτη, αλλά ακριβώς στο σωστό σημείο αυτού του πελάτη) και δεν μπορείτε να κερδίσετε κέρματα αρκετά γρήγορα αναβαθμίσεις. Η αναδυόμενη διαφήμιση νομίσματος εντός εφαρμογής μετά από κάθε επίπεδο είναι επίσης ενοχλητική, αλλά αν τα χειριστήρια ήταν καλύτερα, θα άξιζε να το ανεχθούμε.
푸트 트럭 셰프 요리 게임 캐주얼 게임 vung
Το παιχνίδι είναι απολύτως υπέροχο. Αλλά τα χειριστήρια.. Γιατί παγώνει όταν είναι συνδεδεμένο; Χρειάζεται βελτίωση σε αυτό.
Στις 31 Οκτωβρίου 2019, έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 4 αστέρια και αναθεώρησα ότι μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι για ώρες. Μετά τη σημερινή ενημέρωση, άλλαξα την κριτική μου σε μόνο 1 αστέρι, καθώς τώρα έχει γελοιοποιήσει το τίμημα για τη συμμετοχή σε ένα καρναβάλι όπου οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν 15000 χρυσά συν 14 πολύτιμους λίθους για να πάρουν μόνο τα διπλάσια (αν το κερδίσετε, φυσικά) . Λυπάμαι που λέω ότι σίγουρα θα χάσετε περισσότερους παίκτες αν συνεχίσετε να ανεβάζετε τέτοιες τιμές.
Πολύ καλό για το είδος του.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Είναι πραγματικά προκλητικό αλλά διασκεδαστικό. 5 αστέρια. Αυτό είναι το καλύτερο από τα επόμενα παιχνίδια.
Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και ακόμα δεν έχω λάβει τα πετράδια που πλήρωσα. Μου είπαν να στείλω ένα αντίγραφο της απόδειξής μου στην ομάδα υποστήριξης και θα μου έδιναν τα πετράδια που παρήγγειλα και μερικά επιπλέον για την ταλαιπωρία. Δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα. Δεν θα παραγγείλω ποτέ ξανά τίποτα για αυτό το παιχνίδι. Δυστυχισμένος πελάτης!
Τόσο θυμωμένος. Πάντα με σταματά όταν έχω ακόμα χρόνο στο ρολόι. Θα μου μείνει 1 λεπτό και με σταματάει και είπε ότι απέτυχα. Δεν θα μου δώσει όλο τον χρόνο. Συνεχίζω να αναβαθμίζω είδη και φαγητό τίποτα. Θα σταματήσει να παίζει γιατί είναι τόσο απογοητευτικό.
Μόλις άνοιξα το παιχνίδι για να παίξω και έχουν διαγράψει εντελώς την πρόοδό μου, μου ζητήθηκε να ξεκινήσω από την αρχή, μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά όχι περισσότερο. Είμαι πολύ απογοητευμένος 😞, έχω ξεκλειδώσει περίπου δέκα τοποθεσίες φορτηγών τροφίμων, αλλά όλες έχουν διαγραφεί, όλα τα πετράδια μου, όλα έχουν φύγει. Μου ζητήθηκε να ξεκινήσω από την αρχή, όπως μόλις κατέβασα το παιχνίδι, ήμουν πολύ ερωτευμένος με αυτό το παιχνίδι, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να το διαγράψω. Κρίμα
Μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι που είδα ότι έκαναν μια ενημέρωση που μπέρδεψε το παιχνίδι μου. Άρχισα να μην παίρνω πολύτιμους λίθους όταν φτάσει το λεωφορείο. Στη συνέχεια άφησα κάποιον τεχνικό να ασχοληθεί με τα ζητήματα. και τώρα η πρόοδος δεν θα φαίνεται αν δεν κάνω απεγκατάσταση -εγκαταστήστε το παιχνίδι.η πρόοδος διαγράφηκε ακόμη και όταν βγαίνω από το παιχνίδι και ξαναμπαίνω μέσα.θα φύγουν όλα και θα επιστρέψω στο φορτηγό ζυμαρικών.ξόδεψα λίγα $ για να αγοράσω πολύτιμους λίθους και αυτό συνέβη.. μια τέτοια σπατάλη. χρειάζομαι τα χρήματά μου πίσω. απογοητευτικό που τώρα είναι σχεδόν μια εβδομάδα και εξακολουθώ να έχω αυτό το πρόβλημα. νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος με προβλήματα. αλλά διάβασα τις κριτικές μόλις τώρα.
Brick Breaker : Space Outlaw Žaid. automat. scwj
Εξαιρετικός χρόνος καταναλωτής όταν το ταμπλό σας! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, βοηθάει στην εξέλιξή των δεξιοτήτων διαχείρισης χρόνου! Εκτός από το να μην έχετε γραφίδα για να βοηθήσετε την επιδεξιότητα, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι!
Είναι τόσο δύσκολο να φτάσετε στους πολύτιμους λίθους, έτσι, δεν μπορείτε να ανοίξετε όλα τα επίπεδα και να απολαύσετε!
με πετάει
Πόλη Καλό
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι...δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω...θα υπάρξει σύντομα νέο φορτηγό τροφίμων
Σίγουρα φαίνεται να πληρώνεται για να κερδίσεις. Συνήθιζα να το έπαιζα πολύ τότε, σήμερα το ξανακατέβασα. Θα έχω ένα τέλειο επίπεδο, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσω πολύτιμους λίθους για να κερδίσω 3 αστέρια 🙄 προσπαθήστε όσο πιο σκληρά μπορείτε, επαναλάβετε επίπεδα για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά δύσκολα θα κάνει διαφορά στην πρόοδό σας όταν τελικά αναβαθμίσετε αντικείμενα και συστατικά
Το εκπληκτικό παιχνίδι, μόλις λίγο αργό, χρειάζεται κάποια βελτίωση
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Γίνεται όλο και πιο αδύνατο να αναβαθμίσετε τα αντικείμενά σας στα επίπεδα μετά το φορτηγό ζυμαρικών. Θέλει τελικά πολύτιμους λίθους για πράγματα που ήταν διαθέσιμα μόνο με νομίσματα στα προηγούμενα επίπεδα.. γεγονός που με τη σειρά του καθιστά δυσκολότερη την πρόοδο επειδή τα πετράδια είναι ήδη δύσκολο να βρεθούν. Σας κάνει ήδη να παρακολουθείτε τη διαφήμιση μετά από μερικούς γύρους. Και μετά ελέγχει πόσες διαφημίσεις για πολύτιμους λίθους μπορείτε να παρακολουθήσετε.. έτσι, ακόμα κι αν θέλατε να αφιερώσετε μια ώρα για να προμηθευτείτε πολύτιμους λίθους για να αντέξετε οικονομικά τη νέα φριτέζα, δεν μπορείτε..
Ένα παιχνιδάκι.. για τις δύσκολες και βαρετές μέρες.
Food Truck Chef™ Cooking Games Alkalmi gbr
Πολύ δύσκολο να κερδίσεις τα πετράδια!! Το μισώ τώρα για αυτό! Τα επίπεδα είναι προκλητικά και διασκεδαστικά, αλλά είτε αγοράζετε με μετρητά είτε παρακολουθείτε πολλές φορές διαφημίσεις μόνο για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους. Διαφημίσεις για πολύτιμους λίθους, διαφημίσεις για αναβάθμιση, διαφημίσεις για μείωση της ενημέρωσης στο 50%, διαφημίσεις για 1 πετράδια μετά από αρκετές ώρες αναμονής. Σοβαρά, δεν είναι πια διασκεδαστικό γιατί η μόνη πρόκληση που βλέπω είναι ο αποκλεισμός να κερδίσετε περισσότερα πετράδια πληρώνοντας ή παρακολουθώντας πολλές διαφημίσεις σε μια μέρα. Αλλά αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι διαφορετικά, αν πρόκειται για μικρότερες διαφημίσεις.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και περιμένω το μέρος 2. Παρακαλώ να είστε γρήγοροι. ανυπομονώ. Συνεχώς επανεκκινήστε το ενοχλητικό, παρακαλώ διορθώστε το και δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα dds για πολύτιμους λίθους. Δεν μπορώ να το ανοίξω τώρα αφού έπαιξα το 4 εστιατόριο. επανεγκαταστήστε το πολλές φορές αλλά αυτό δεν λειτούργησε. δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. παρακαλώ διορθώστε το.
Ξεκινά διασκεδαστικά, αλλά στη συνέχεια πρέπει να έχετε τόσους πολύτιμους λίθους για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας που γίνεται εξωφρενικό. Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο ή να κερδίσετε 3 αστέρια στα επίπεδά σας. Για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους, πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή δωρεάν πολύτιμων λίθων όπου εγκαθιστάτε άλλα παιχνίδια και φτάσετε σε ορισμένα επίπεδα σε αυτά τα παιχνίδια προτού σας ανταμείψουν πολύτιμους λίθους, και μερικές φορές οι ανταμοιβές δεν προκύπτουν και εσείς" έχασες χρόνο σε ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν ήθελες καν να παίξεις.
Όταν ξοδεύετε 200 διαμάντια που έχετε συγκεντρώσει για εβδομάδες για μια πρόκληση καρναβαλιού που σας ανταμείβει με 60 διαμάντια και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το επίπεδο 3, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε αυτό το παιχνίδι. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε $$$$, δεν θα πάτε μακριά.
Το παιχνίδι ήταν εντάξει πριν από χρόνια. Ήταν πιο εύκολο να πάρεις πολύτιμους λίθους (6) από το λεωφορείο, αλλά τώρα είναι 2 πετράδια που είναι το κύριο νόμισμα. Είχα ολοκληρώσει όλες τις αποστολές με 3 αστέρια μέχρι να σταματήσω το παιχνίδι αφού συνέχισαν να "έχανε" τα πετράδια μου. Μόλις το ξεκίνησα ξανά και παρατήρησα μια νέα αποστολή και όλα τα πετράδια μου είχα φύγει ξανά και κάθε αναβάθμιση κοστίζει 10+ πολύτιμους λίθους ενώ πριν από την πρώτη αναβάθμιση κοστίζει συνήθως νομίσματα ή 3 πετράδια. Επιπλέον, το λεωφορείο είναι χαλασμένο και το κουμπί αγοράς πολύτιμων λίθων λειτουργεί.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω βαρεθεί να παγώνει και να πρέπει να το εγκαταστήσω ξανά για λίγες μέρες, και τώρα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το λεωφορείο πάρτι γιατί λέει ότι δεν έχω internet αλλά έχω. παρακαλώ διορθώστε αλλιώς θα πρέπει να διαγράψω και να βρω άλλο παιχνίδι για να παίξω.
Έχω ξοδέψει πάνω από 500.000 νομίσματα στην κρουαζιέρα και κανένα πετράδι! Τουλάχιστον στον "μαγειρικό πυρετό" παίρνω δωρεάν πετράδια σχεδόν κάθε μέρα!!! Θα κρατήσω το παιχνίδι για να δω αν αλλάξει κάτι σε αυτό, αν όχι θα το διαγράψω.
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια! Το Drag n drop είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό που μπορείτε να έχετε σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό όπως αυτό! Δεν μπορείτε ποτέ να ολοκληρώσετε τα επίπεδα επειδή τα αντικείμενα δεν πέφτουν ή δεν τραγουδούν σηκώνονται σωστά! Και όλα κοστίζουν πολύτιμους λίθους. Μάθετε από άλλους προγραμματιστές παιχνιδιών και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αγγίξτε και αγγίξτε. Ελα τώρα?! Είστε ξεπερασμένοι.
Το πρώτο επίπεδο είναι καλό. αλλά όταν μεταφέρθηκα στο επόμενο επίπεδο φορτηγού για μπάρμπεκιου, δεν μπορώ να ολοκληρώσω το σεμινάριο επιπέδου 1 επειδή δεν μπορώ να σύρω το ψητό χοιρινό στον πελάτη. παρακαλώ κάντε κάτι για αυτό. Πραγματικά περνάω καλά παίζοντας αυτό. Σας παρακαλούμε. 😒
Τα παιχνίδια είναι ωραία, αλλά αργεί πολύ να ξεκλειδώσει πίστες.. 😕
Food Truck Chef™ Juegos Cocina Casual ykr